WM-21 WildmarksMästerskap “Safari” Edition

22.05.2021 kl. 21:03
På grund av de rådande corona-restriktionerna har vi beslutat att ändra om WM - Safari Editon till ett distansevenemang för hela familjen. WM Safarit pågår under tiden 29.5-27.6 och hålls kring Kyrkslätt Scouters lägerområde.

På grund av de rådande corona-restriktionerna har vi beslutat att ändra om WM - Safari Editon till ett distansevenemang för hela familjen. WM Safarit pågår under tiden 29.5-27.6 och hålls kring Kyrkslätt Scouters lägerområde, Eliseberg i Porkala (Häggesbölevägen 223). Du kan köra ner till lägerområdet, där finns parkeringsplats för ett antal bilar. (Se kartan längst ner)

WM - Safari Edition riktar sig till alla åldersgrupper och är lämplig för hela familjen. Det finns en uppgift att lösa och något för alla att göra, oavsett ålder. Uppgiften tar ungefär en timme. Uppgiftsbeskrivningen och materialet hänger på vedlidrets vägg, mot havssidan. När uppgiften är gjord så sänder du ett foto på slutresultatet till din egen ledare. Alla scouter som deltagit får ett WM tygmärke. Om du inte har din ledares nummer så kan du skicka fotot till Eva (kontaktuppgifterna längre ner).

Ta med dig:
Scouthalsduk (om du har)
Penna
Mobiltelefon, så du kan fota slutresultatet

 

Om du vill kan du ta med dig egen picknick. På lägerområdet finns torr ved och en metalltunna så att man t.ex. kan grilla korv. Kom ihåg att hålla koll på brandsäkerheten och kolla underlaget under tunnan! Inne i lidret finns ämbar så du kan hämta vatten från havet.

I lidret finns också några grillpinnar.

Obsevera att om det råder varning för skogsbrand så får du inte göra upp öppen eld, inte ens i tunnan!

 

Till utedasset leder en stig ett stycke in i skogen. Du hittar stigen i höjd med flaggstången på andra sidan vägen. Mera toapapper finns i vedlidret.


För mera information kontakta: Eva Gyllenbögel-Lindberg / 040 5710670 / eva(ä)avartek.fi

Välkommen på Safari!

 

Jonas Hermansson

Kommande program

   
6.2 KK kl 18 på Lyan, chill från 17.30
26-27.2 Vinterläger
6.3 KK kl 18 på Lyan, chill från 17.30
3.4 KK kl 18 på Lyan, chill från 17.30
7.5 KK kl 10 och KåLv efter det
13-15.5 WM
25.5 Lägersäsongsinledning
5.6 KK kl 18 på Lyan, chill från 17.30

 

Instagram